Ons team

Onze dierenartsen staan elke dag klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden.

Katelijne Van Spaendonck

Dierenarts

Als kind werd ik al ondergedompeld in de fascinerende wereld van de diergeneeskunde. En dit doe ik nog steeds met hart en ziel! In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent.

De eerste 5 jaren heb ik samengewerkt met mijn vader. Daarna ben ik een eigen praktijk gestart, ook in Mol Achterbos. Sinds 2010 werk ik nu samen met dierenarts Inge Jansen en vanaf juli 2014 runnen we samen de praktijk.

Mijn belangrijkste interesse gaat nog steeds uit naar eerstelijns diergeneeskunde. Verder heb ik me verdiept in orthopedie. Regelmatig maak ik tijd voor congressen en bijscholingen in binnen- en buitenland.

Tot snel in de praktijk!Dierenartsenpraktijk Achterbos


Chrissy Leppens

Dierenarts-assistente

Van kleinsaf aan wou ik graag met dieren werken en meer bepaald als dierenarts. Echter was deze studie te zwaar voor mij en heb ik de beslissing genomen om dan toch binnen de dierengeneeskunde te blijven en te studeren voor dierenarts-assistente. Et voila, na heel wat jaren zoeken op de arbeidsmarkt, eindelijk een job kunnen vinden die me boeit en waar ik elke dag fluitend voor naar het werk vertrek.

In mijn vrije tijd spendeer ik de meeste tijd aan mijn eigen kinderboerderij, bestaande uit: katten, honden, duiven, grasparkieten en een aquarium met tropische vissen.

De overige tijd gaat op aan natuurfotografie en daarbij behorend vogels spotten, af en toe yoga en het entertainen van mijn liefste metekindje Nathan!Dierenartsenpraktijk Achterbos
Hulp nodig van dierenarts van wacht?

Voor een medisch noodgeval buiten de reguliere openingsuren kan u steeds ons gewone nummer bellen.
Op weekdagen (’s avonds en ’s nachts) wordt u doorverbonden met een van de dierenartsen van de praktijk.
Op zaterdag vanaf 12h tem maandag 08h wordt u doorverbonden met
de dierenarts van wacht voor regio Balen-Dessel-Geel-Meerhout-Mol.
Bekijk de wachtdienstregeling van deze maand.Bel dierenarts van wacht

© 2020 - achterbosdierenartsen.be
Imaxx Webdesign