Ons team

Onze dierenartsen staan elke dag klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden.

Katelijne Van Spaendonck

Dierenarts

Als kind werd ik al ondergedompeld in de fascinerende wereld van de diergeneeskunde. En dit doe ik nog steeds met hart en ziel! In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent.

De eerste 5 jaren heb ik samengewerkt met mijn vader. Daarna ben ik een eigen praktijk gestart, ook in Mol Achterbos. Sinds 2010 werk ik nu samen met dierenarts Inge Jansen en vanaf juli 2014 runnen we samen de praktijk.

Mijn belangrijkste interesse gaat nog steeds uit naar eerstelijns diergeneeskunde. Verder heb ik me verdiept in orthopedie. Regelmatig maak ik tijd voor congressen en bijscholingen in binnen- en buitenland.

Tot snel in de praktijk!Dierenartsenpraktijk Achterbos


Kristel Vanden Boer

Dierenarts

In 2007 studeerde ik af aan de universiteit van Gent als paardendierenarts. Na een eerste werkervaring in “paardenland” besloot ik om me toch op de gezelschapsdieren te richten. Jarenlang heb ik korte en langdurige waarnemingen gedaan in praktijken in binnen- en buitenland, alvorens me te settelen in Lommel. Een tweejarig postgraduaat in Toegepast Diergedrag heeft me gevormd als gedragsdeskundige. Deze kennis laat zich perfect combineren met diergeneeskunde.

Sinds 2021 werk ik bij DAP Achterbos en ben ik tevens bezig met een opleiding Acupunctuur bij dieren. Vanaf voorjaar 2023 hoop ik mezelf IVAS Diplomate Veterinary Acupuncture te mogen noemen en de patienten ook mbv deze technieken te kunnen helpen.

Dierenartsenpraktijk Achterbos

Hanne Nevelsteen

Dierenarts-assistente

Ik ben Hanne Nevelsteen en ik werk sinds januari 2018 in de praktijk. In mijn kinderjaren was het verzorgen van dieren mijn favoriete bezigheid. Je kon me thuis altijd samen met mijn honden terug vinden in de stal tussen de paarden en de koeien. Het was dus snel duidelijk dat ik later een job met dieren zou kiezen. Et voila. Zo gedacht, zo gedaan.

Ik ben ook een zeer sociaal iemand. De combinatie van werken met dieren en het sociale contact met de klanten zorgt ervoor dat ik zeer veel voldoening haal uit mijn werk. Je kan me altijd met een leuke glimlach en een koekje voor jullie viervoeter terug vinden achter de balie. Als ik daar niet ben, ben ik met veel plezier aan het assisteren in de operatiezaal/consultatieruimte of de dieren in de hospitalisatie aan het verzorgen.

In mijn vrije tijd maak ik graag leuke wandelingen met mijn labrador Nyla en hebben mijn partner en ik onze handen vol met onze 2 schatten van kinderen.

Hulp nodig van dierenarts van wacht?

Voor een medisch noodgeval buiten de reguliere openingsuren kan u steeds ons gewone nummer bellen.
Op weekdagen (’s avonds en ’s nachts) wordt u doorverbonden met een van de dierenartsen van de praktijk.
Deze dienst geldt enkel voor de patiënten van onze praktijk. Indien u een andere vaste dierenarts heeft,
verzoeken wij u om deze te contacteren. Uw eigen dierenarts zal u dan verder helpen of u vertellen naar wie u moet bellen.
Op vrijdag vanaf 19h tem maandag 08h wordt u doorverbonden met
de dierenarts van wacht voor regio Balen-Dessel-Geel-Meerhout-Mol.
Bekijk de wachtdienstregeling van deze maand.Bel dierenarts van wacht

© 2020 - achterbosdierenartsen.be
Imaxx Webdesign